Akçaabat ilçesi Akpınar beldesi Büyükoba yaylasında yamaç paraşütü yapan Hakan Öztürk (30), rüzgarın etkisiyle paraşütü dolanınca dengesini kaybederek bir yayla evinin çatısına, ardından da yuvarlanarak avluya düştü.
Bacağı kırılan Ötürk, ambulans helikopter ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Öztürk'ün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Trabzon'da paraşüt çatıya düştü
Akçaabat ilçesi Akpınar beldesi Büyükoba yaylasında yamaç paraşütü yapan Hakan Öztürk (30), rüzgarın etkisiyle paraşütü dolanınca dengesini kaybederek bir yayla evinin çatısına, ardından da yuvarlanarak avluya düştü. Bacağı kırılan Ötürk, ambula
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir