Trabzon'da parasızlık fuhuşa sürükledi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri kent genelinde yapmış oldukları uygulamada Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semtinde 8 yabancı uyruklu kadının zorla fuhuş sürüklendiğini tespit etti. Polis ekipleri se

Trabzon'da parasızlık fuhuşa sürükledi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri kent genelinde yapmış oldukları uygulamada Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semtinde 8 yabancı uyruklu kadının zorla fuhuş sürüklendiğini tespit etti. Polis ekipleri semtte tespit ettikleri iki ayrı adrese operasyon düzenledi. Operasyonda; iki ayrı işletmeden 4 kişi gözaltına alındı.  

“PARASIZLIKTAN YAPIYORUZ”

Trabzon Emniyeti Ahlak Bürosuna getirilen kadınlardan bazılarının ise vermiş oldukları ifade de zorla fuhuş’a yönlendirilmedikleri de ortaya çıktı. Yabancı uyruklu kadınlardan 21 yaşındaki G.A.K, “ Kendi ülkemizde sorun yaşıyoruz. Maddi olarak problemliyiz. Bu nedenle Trabzon’a gelerek fuhuş bulaştık. Sadece ekonomik olarak bu durum içerisindeyiz.”ifadesini verdi.

SINIR DIŞI EDİLDİLER

En büyüğü 55 en küçüğü 21 yaşında olan F.S, G.A.K, Z.S, G.K, N.K, G.G, S.V. ve L.A Ahlak Bürodaki ifadelerinin ardından Trabzon Emniyetinde Yabancılar şubeye sevk ettikleri kadınları sınır dışı edilmesi çalışma başlatıldı. Kadınları zorla fuhuş’a sürüklediği ileri sürülen 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel