Trabzon'da paralelsiz fişleme!

Haber61.Net- Haber Servisi - Araklı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ilçede bulunan partilere göndermiş olduğu yazılı resmi dilekçe ile şok yarattı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şeyma Çelik Boydak imzalı dilekçe, 30 Mart yerel seçimlerinde görev yapacak sandık kuru

Trabzon'da paralelsiz fişleme!

Haber61.Net- Haber Servisi - Araklı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ilçede bulunan partilere göndermiş olduğu yazılı resmi dilekçe ile şok yarattı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şeyma Çelik Boydak imzalı dilekçe, 30 Mart yerel seçimlerinde görev yapacak sandık kurulu başkanları ile alakalı yazmış olduğu dilekçede siyasi partilerin sandık kurulu başkanı olarak kamuda çalışan hangi memurları görmek istiyorsalar TC Kimlik Numaraları, ismi ve telefon numarasının dilekçe halinde yazarak ilçe YSK’ya bildirilmesini istedi.

SANDIKLARDA OYUN VAR

İlçe parti başkanlarına gönderilen bu yazı beraberinde tartışma yarattı. Bu uygulama ile kamuda çalışan devlet memurlarının fişlenildiğini savunan KESK Trabzon Şubesi Başkanı Muhammet İkinci, “ Mali seçimler öncesi araklı ilçe seçim kurulunun göndermiş olduğu yazı ciddi bir anlamda problemdir. Eğer bu uygulama Türkiye geneli ise daha büyük bir vahim sonuçlara neden olacaktır. Bu uygulama kamu görevlerinin fişlenmesi demektir. Kamu görevleri bağımsız ve objektif olmak zorundadır. Sizler bu yazıyla birlikte ayrımcılık yapıyor partilerin kadrolarını yokluyorsunuz. Bu tamamen AK Parti’nin seçimi maniple etmek demektir.”dedi.  

Haber61 haberidir... 

haber61-evrak.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler