Trabzon'da Panel Düzenlenecek

Trabzon'da, "Türkiye ve Dünya Ekonomisi İçin Öngörüler, Trabzon'a En Yakın Nereden Bakmalı" konulu panel yapılacak. Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Efkan Sayitoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tüm dünya ile birlikte Türk

Trabzon'da Panel Düzenlenecek

Trabzon'da, "Türkiye ve Dünya Ekonomisi İçin Öngörüler, Trabzon'a En Yakın Nereden Bakmalı" konulu panel yapılacak.

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Efkan Sayitoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tüm dünya ile birlikte Türkiye'nin de kriz ya da fırsat söylentileri ile çalkalandığı bir dönemden geçtiğini belirtti.

Sayitoğlu, 2012 yılının kimine göre fırsat, kimine göre ise kriz yılı olacağı öngörüsünde bulunulduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"2012'de yeni anayasanın yapımı ile kabul süreci, yargı gibi pek çok alanda reform adımları gündemimizi belirleyecektir. Konunun duayenleri Prof. Dr. Deniz Gökçe ile Prof. Dr. Taner Berksoy'u sorulara yanıt bulmak için Trabzon'a davet ettik. TSİAD'ın gerek üyelerini gerekse kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile kurduğu Ticaret Akademisi'nin de ilk etkinliği olan, "Türkiye ve Dünya Ekonomisi İçin Öngörüler, Trabzon'a En Yakın Nereden Bakmalı" konulu panel düzenleyeceğiz."

Sayitoğlu, halka açık olacak panelin 25 Ocak Çarşamba günü saat 15.00'de Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirileceğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel