Trabzon'da otobüste silah yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri; önceden almış oldukları istihbarat üzerine harekete geçtiler. Edindikleri bilgide cinayet dedektifleri yolcu otobüsü ile 3 adet “VAHİM SİLAH” olarak adlandırılan silah taşındığı bi

Trabzon'da otobüste silah yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri; önceden almış oldukları istihbarat üzerine harekete geçtiler. Edindikleri bilgide cinayet dedektifleri yolcu otobüsü ile 3 adet “VAHİM SİLAH” olarak adlandırılan silah taşındığı bilgisi aldı. Harekete geçen ekipler; otobüsün Ortahisar ilçesi Pelitli Mevkiinde durdu. Araçta arama yapan ekipler silahları ele geçirdi.

Ekipler, Otobüs içerisinde yapmış olduğu çalışama da bir 23 diğeri ise 29 yaşındaki iki şahsı gözaltına altı. Şahıslar tüfekleri sökerek naylon poşet içerisinde taşıdıkları öğrenilirken Y.İ ve H.T, isimli şahıslar gözaltına alınarak Emniyet müdürlüğüne getirildi. Polis ekipleri 3 adet silaha el koyarken H.T, işşmli şahsında aranması olduğu tespit edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel