Trabzon'da otobüsler ücretsiz

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kurban Bayramı süresinde belediye otobüslerinin ücretsiz olarak yolcu taşıyacağını söyledi. 188 Zabıta ve 185 Su Arıza hattının sürekli açık olacağını ve vatandaşın taleplerinin çözümleneceğini dile ge

Trabzon'da otobüsler ücretsiz
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kurban Bayramı süresinde belediye otobüslerinin ücretsiz olarak yolcu taşıyacağını söyledi.

188 Zabıta ve 185 Su Arıza hattının sürekli açık olacağını ve vatandaşın taleplerinin çözümleneceğini dile getiren Gümrükçüoğlu Trabzon Beledisi'nden bir başkan yardımcısı ile müdürün sürekli görev başında olacağını kaydetti.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Gümrükçüoğlu mezarlıklara saat başı belediye önünden otobüs seferleri düzenleneceğini de kaydederek, “Halkımızın rahat ve huzurlu bir şekilde bayramlarını geçirmeleri için belediye olarak her türlü önlemi aldık. Mezarlıklarımızı yeniden düzenledik, Bayram süresince otobüs seferlerimiz ücretsiz olacak. Zabıta ve su arızaları ile alt yapı eksiklikleri nöbetçi ekiplerimiz tarafından gelen talepler doğrultusunda çözüm bulacak. 188 Zabıta ve 185 Bu Arıza hatlarımız 24 saat açık olacak ve vatandaşlarımızın talepleri yerine getirilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel