Trabzon'da oteldeki çatışma

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde silahla otele girmek isteyen Serkan B. ile otelin güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmada silahlar ateşlendi. Güvenlik görevlisi Mehmet Ali Aksoy göğsünden, Serkan B. da omzundan yaralandı. B., bugün tedavi gördüğü hastane

Trabzon'da oteldeki çatışma

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde silahla otele girmek isteyen Serkan B. ile otelin güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmada silahlar ateşlendi. Güvenlik görevlisi Mehmet Ali Aksoy göğsünden, Serkan B. da omzundan yaralandı. B., bugün tedavi gördüğü hastaneden kaçtı.

Olay 03.30 sıralarında Arsin ilçesi Yanbolu mevkisinde bulunan bir otelde meydana geldi. Eski hükümlü Serkan B. otele girerken kapıdaki X-Ray cihazı uyarı verdi. Bunun üzerine otelin güvenlik görevlisi Mehmet Ali Aksoy, Serkan B.'nu uyararak üzerindeki silahı teslim etmesini istedi. Çıkan tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar silahlarını çekerek birbirlerine ateş açtı. Mehmet Ali Aksoy göğsünden, 35 yaşındaki Serkan B. ise omzundan yaralandı. Olayın ardından ağır yaralı olarak Ktü Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi' ne kaldırılan 34 yaşındaki güvenlik görevlisi Mehmet Ali Aksoy'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

HASTANEDEN KAÇTI

Serkan B. ise, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra ameliyat edilip, serviste tedavi altına alındı. S.B, bugün saat 14.30 sıralarında güvenlik güçlerinin dalgınlığından yararlanarak hastaneden kaçtı. Hastane çevresinde kendisini bekleyen bir otomobille uzaklaştığı öğrenilen Serkan B'nu yakalamak için polis ve jandarma arama başlattı. Şehrin giriş - çıkışlarında arama noktaları oluşturuldu, yaralı olan Serkan B.'nun tedavi yaptırma olasılığına karşı sağlık ocakları ve klinikler uyarıldı. Serkan B’nu arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.

CİNAYETTEN HAPİS YATTI

Serkan ve Gökmen B. kardeşler, 6 Ocak 2003'te, Trabzon'un Değirmendere semtinde tartıştıkları Yusuf Meral'i öldürdü. Çek-senet tahsilatı yapmak suçundan sabıkalı olan 27 yaşındaki Yusuf Meral'i 16 kurşunla öldürdükten sonra yurtdışına kaçmak isterken İstanbul'da yakalanan Serkan ve Gökmen B. kardeşler, tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne konuldu. Gökmen B. bir ay sonra cezaevinde intihar etti. Cinayeti kardeşinin işlediğini iddia eden Serkan B. ise, Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi'nde 23 Şubat 2004'te, 10 yıl 10 ay ağır hapis cezasına mahkum edildi. B., karar temyizde bozulunca yeniden yargılandı ve "ağır tahrik altında adam öldürmek" suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Serkan B., bir süre sonra cezaevinde kaldığı süre de göz önüne alınarak tahliye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel