Trabzon'da Ortaalan Şenliği

Şalpazarı'nda yapılan Ortaalan Şenliği renkli görüntüler oluşturdu.İlçeye bağlı Ağırtaş köyündeki Şahintepesi'nde düzenlenen şenliğe, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Selahattin Ural ve İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen ve çok

Trabzon'da Ortaalan Şenliği

Şalpazarı'nda yapılan Ortaalan Şenliği renkli görüntüler oluşturdu.

İlçeye bağlı Ağırtaş köyündeki Şahintepesi'nde düzenlenen şenliğe, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Selahattin Ural ve İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikte konuşan Organizasyon Komitesi Üyesi Sıddık Yılmaz, Ağırtaş Köyü Muhtarı Seyfettin Öztürk ve Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, şenliklerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini dile getirdiler.

Renkli görüntüler oluşturan şenliğe katılan vatandaşlar, yağmur ve çiseye rağmen yöresel sanatçıların kemençe eşliğinde söylediği türküler ile horon oynayıp eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler