Trabzon'da Orman Haftası kutlandı

Dünya Ormancılık Haftası nedeniyle Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak yaklaşık 2 bin adet fidan dağıtıldı.Sosyal sorumluluk projesi kapsamında fidan dağıtımına ev sahipliğini Atapark Varlıbaş Alışveriş Merkezi yaptı. Vat

Trabzon'da Orman Haftası kutlandı

Dünya Ormancılık Haftası nedeniyle Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak yaklaşık 2 bin adet fidan dağıtıldı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında fidan dağıtımına ev sahipliğini Atapark Varlıbaş Alışveriş Merkezi yaptı. Vatandaşlar dağıtılan fidanları alabilmek için zaman zaman ezilme tehlikesi geçirdi.

Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan ve Osman Gökhan Bali de fidan dağıtımına katılırken, vatandaşlara sedir, fıstık çamı, huş ve ladinden oluşan fidanlar vatandaşa dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel