Trabzon'da 'O'nun hayatı Kur'an'dı'

İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Salonu'nda düzenlenen programda, imam-hatip Hasan Öztürk'ün Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Ordu İl Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kuran Kursu imam hatibi Şef Hüseyin Dikici'nin yönettiği 20 kişilik Beşikdüzü Müftülüğü Tasa

Trabzon'da 'O'nun hayatı Kur'an'dı'

İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Salonu'nda düzenlenen programda, imam-hatip Hasan Öztürk'ün Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Ordu İl Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kuran Kursu imam hatibi Şef Hüseyin Dikici'nin yönettiği 20 kişilik Beşikdüzü Müftülüğü Tasavvuf ve Cami Musikisi Korosu tarafından çeşitli makamlarda dini eserler seslendirildi. İmam-hatip Servet Balta tarafından sabah ezanı, Mustafa Günaydın tarafından ise yatsı ezanı okundu.

Kaymakam Alper Faruk Güngör, program sonunda yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığının yakın zamanda kuruluş kanununda yapılan değişiklikle toplum hayatında daha etkin, daha dinamik, daha önde giden, daha önemli görevler icra edeceklerini belirterek, ''Artık o kurumu, o kurumun güzide mensuplarıyla hayatımızda daha sık karşılaşacağız. Sadece Cuma namazında ve bir cenaze namazında değil, hayatın bu iki namaz arasında sıkışmamış halinde de daha farklı zamanlarda toplum hayatında kendilerinden önemli görevler bekliyoruz'' dedi.

Programa, Kaymakam Alper Faruk Güngör, Garnizon Komutan Vekili Mustafa Mert, Beşikdüzü Belediye Başkan Vekili Ahmet Gözaçan, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, Emniyet Müdürü İlker Kara, Müftü Ömer Tütüncü, İl Genel Meclisi Üyesi Harun Demirci, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri ve davetliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel