Trabzon'da önce ceza sonra şeker

Beşikdüzü Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği ekipleri bayram tatili nedeniyle karayollarında artan yoğunluğu dikkate alarak tedbirlerini artırdı. Yollarda durdurulan sürücülere şeker ve çikolata ikram edilip, sözlü uyarılarda bulunuldu.Trabzon'un V

Trabzon'da önce ceza sonra şeker

Beşikdüzü Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği ekipleri bayram tatili nedeniyle karayollarında artan yoğunluğu dikkate alarak tedbirlerini artırdı. Yollarda durdurulan sürücülere şeker ve çikolata ikram edilip, sözlü uyarılarda bulunuldu.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi, Yalıköy Beldesine bağlı Kale Mevki'inde yapılan radar denetlemede sonucunda, hız limitini aşan 13 sürücüye 140 lira ile 290 lira arasında para cezası kesildi. Ardından sürücülere kolonya, şeker ve çikolata ikram edilip, bayramlarını kutlayıp ve trafik kurallarını hatırlatarak, emniyet kemerlerini takmalarını konusunda sürücülere uyarıda bulundu. Beşikdüzü Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amiri Turhan Karabel, Ramazan Bayramı dolayısı ile yollarda yaşanan yoğunlukta, trafik kazalarının yaşanmaması için sürücülere trafik kuralları hakkında bilgi verip, emniyet kemerini takmaları konusunda ve aşırı hızdan kaçınmaları yönünde uyardı. Karabel, yaptığı açıklamada, "Bayram öncesi ve bayram dolayısı ile Beşikdüzü Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği olarak trafik denetlemelerimiz devam ediyoruz. Günde 5 saat, belirli program dahilinde radar kontrolü çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün yapılan denetlemede 13 araç sürücüsü radara yakalanması sonucu ceza yediğini söyledi. Ayrıca, emniyet kemeri kontrolü arkadaşlarımız tarafından sürücülere taktırılarak bayramlarını kutlayarak, sürücülere şekerlerini takdim ediyorlar. Bayram boyunca bu çalışmalarımız bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Trafik ekipleri tarafından durdurulan sürücüler de, uygulamadan memnun kaldıklarını ifade ederek, "Böyle bir uygulama yaptıkları için trafik ekiplerine teşekkür ediyoruz. " şeklinde konuştu. Uygulama esnasında durdurulan sürücülerin bir kısmının emniyet kemerini takmadığı göze çarparken, trafik ekipleri emniyet kemeri takmayan sürücüleri uyarılarda bulunduktan sonra yolculuklarına izin verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel