Trabzon'da oltasını alan sahile koştu

Özellikle akşam saatlerinde oltalarıyla Faroz Sahili'ne gelen amatör balıkçılar olta ile balık tutma zevkini yaşarken, oltalarına genellikle istavrit takılıyor. Karadeniz’de giderek azalan balık avının tekneler kadar kendilerini de olumsuz etkilediğini be

Trabzon'da oltasını alan sahile koştu
Özellikle akşam saatlerinde oltalarıyla Faroz Sahili'ne gelen amatör balıkçılar olta ile balık tutma zevkini yaşarken, oltalarına genellikle istavrit takılıyor.
 
Karadeniz’de giderek azalan balık avının tekneler kadar kendilerini de olumsuz etkilediğini belirten amatör balıkçılar, istedikleri kadar balık tutamasalar da hoşça vakit geçirdiklerini ve böylelikle stres attıklarını söylüyor.
 
Öte yandan havaların ısınmasıyla birlikte deniz mevsimi de açıldı. Genellikle Haziran aylarının ortalarında başlayan deniz mevsimi, bu yıl havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte yüzme sezonunun erken açıldığı gözlendi.
 
Faroz Limanı'nda genellikle genç ve çocuklar denize girerken, yetkililer denizin henüz istenilen ölçüde ısınmadığını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel