Trabzon'da ölen polise cenaze namazı

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde önceki gün halı saha maçı oynadıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Beşikdüzü Emniyet Müdürü Fevzi Taş için gıyabı cenaze namazı kılındı.  Beşikdüzü İlçesi Merkez Eski Camiinde Taş için kılınan gıyabı ce

Trabzon'da ölen polise cenaze namazı
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde önceki gün halı saha maçı oynadıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Beşikdüzü Emniyet Müdürü Fevzi Taş için gıyabı cenaze namazı kılındı. 
 
Beşikdüzü İlçesi Merkez Eski Camiinde Taş için kılınan gıyabı cenaze namazına Taş'ın mesai arkadaşları ve vatandaşlar hazır bulunurken İlçe Kaymakamı Alaattin Aktaş yaptığı konuşmada kendisiyle ağabey-kardeş gibi çalıştıklarını söyledi.
Taş'ın ani ölümü kendilerini çok üzdüğünü belirten kaymakam Aktaş, “Nevşehir’deki cenaze namazı sırasında kaymakamınız olarak hak ve hukukunuzu helal ettim. Cenaze gibi olaylarda durum biraz daha hassaslaşır ve nazikleşir. Bu yüzden bizler de ailesinin isteğine uyarak Emniyet Müdürümüzü Nevşehir’de defnettik. Arkadaşımız Beşikdüzü emniyet Müdürlüğünü kabullenmiş ve benimsemişti. Ağabey- kardeş gibi, iki arkadaş gibi samimi ilişkilerimiz oldu. Görevimiz gereği de olsa birbirimizi hiç kırmadık, çok özel sırlarımızı bile kendisiyle paylaştık. Bundan dolayı kendisine Allah Razı olsun diyorum. Ayrıca Beşikdüzü Halkıyla da kısa bir sürede paylaşma örneği sergiledi ve toplum tarafından büyük kabul gördü” ifadelerini kullandı.
 
Emniyet Müdürü Fevzi Taş’ın öz geçmişinin okunmasının ardından Beşikdüzü Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip, İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü tarafından Taş’ın gıyabında cenaze namazı kıldırıldı. Gıyabi cenaze namazına İlçe Kaymakamı Alaattin Aktaş, Belediye Başkanı Ramis Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Harun demirci, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, siyasi parti tensilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel