Trabzon'da olaylı 1 Mayıs!

Trabzon'da1 Mayıs kutlamaları çerçevesince bugün Cumhuriyet Caddesi eski TEDAŞ binası önünde toplanan sendika ve sivil toplum üye ve temsilcileri buradan Atatürk Alanı'na doğru yürüdü.Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerinin de ilgi gösterdiği etkinlikler kort

Trabzon'da olaylı 1 Mayıs!

Trabzon'da1 Mayıs kutlamaları çerçevesince bugün Cumhuriyet Caddesi eski TEDAŞ binası önünde toplanan sendika ve sivil toplum üye ve temsilcileri buradan Atatürk Alanı'na doğru yürüdü.

Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerinin de ilgi gösterdiği etkinlikler kortej yürüyüşüyle başladı. Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan yürüyüş için meydan parkı ve çevresinde polis sabah saatlerinde kafes oluşturdu. Yürüyüş sakin başladı ancak HDP'li grubun Cumhuriyet caddesinin başına gelmesi ile gerginlik yaşandı ve HDP'li grup yürüryüş yapamadan polis tarafından olay yerinden götürüldü.

POLİS ARAMA YAPIYOR

Trabzon'da yapılacak 1 Mayıs yürüyüşü öncesi polis ekipleri güvenlik önlemlerini aldı. Yürüyüş alanına girmek isteyen vatandaşlar polislerin arama yapmasının ardından geçişlerine izin veriliyor.

polis-002.jpg

Vatandaşlar yürüyüşe başladı. Yürüyüşte ilginç pankartlar göze çarpıyor.

pa.jpg

Yürüyüşe CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran da partisinin Trabzon teşkilatı ile birlikte katıldı. Oran burada Haber61'e yaptığı açıklamada "1 Mayıs için Trabzon'a geldim. 1 Mayıs yasaklı olmamalı burada emekçi bayramını kutlayacağım, ama yasaklanıyor... "

he.jpg

AK PARTİ'YE ÖZEL ÖNLEM

Kortej yürüyüşü sırasında iktidar aleyhine sloganlar atılırken yürüyüş güzergahı üzerinde yer alan AK Parti Trabzon SKM'sine polis özel korumaya alması dikkat çekti

as-012.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel