Trabzon'da okuma kampanyası

Başbakan Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı “Ana kız okuldayız okuma yazma kampanyası” çerçevesinde Trabzon'da vali Okutan önderliğinde il, ilçe, köy ve mahallelerde Yürütme Kurulları çalışıyor, 18 halk Eğitim merkezince yürütülen çalışmala

Trabzon'da okuma kampanyası

Başbakan Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı “Ana kız okuldayız okuma yazma kampanyası” çerçevesinde Trabzon'da vali Okutan önderliğinde il, ilçe, köy ve mahallelerde Yürütme Kurulları çalışıyor, 18 halk Eğitim merkezince yürütülen çalışmalar sürüyor.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz sandıkçı yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:
“Okuma yazma bilmeyen ya da daha önce 1.kademe okuma yazma kurslarını tamamlamış 2.Kademe Okuma Yazma kurslarına devam etmek isteyen vatandaşlarımızın en yakın İlköğretim Okuluna veya Halk Eğitim merkezi Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir.
Diğer taraftan Okuma Yazma bilmeyen vatandaşlarımızı tespit çalışmaları yanında, bilmeyenlere yönelik gelen kurs talepleri aynı anda karşılanmaktadır.
Bu konuda tüm kaymakamlıklar, eğitim yöneticileri, öğretmenler, Müftülükler ve din görevlileri, sağlık çalışanları, belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum örgütleri temsilcilerinin işbirliğinde İlimizde tek bir vatandaşımız kalmayıncaya kadar sürdürülecektir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler