Trabzon'da 5 kişi kayıp!

Edinilen bilgiye göre, Akçaabat ilçesi Nefsi Pulathane mahallesinde oturan 4 yıllık evli 2 çocuk annesi Havva Kasap (22) 4 Kasım tarihinde evinden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Eşi Mustafa Kasap, eşinin daha önce de evden kaçtığını ve intihara teşebbüs

Trabzon'da 5 kişi kayıp!
Edinilen bilgiye göre, Akçaabat ilçesi Nefsi Pulathane mahallesinde oturan 4 yıllık evli 2 çocuk annesi Havva Kasap (22) 4 Kasım tarihinde evinden ayrılarak bir daha geri dönmedi.

Eşi Mustafa Kasap, eşinin daha önce de evden kaçtığını ve intihara teşebbüs ettiğini belirterek eşinin kaçmış veya kaçırılmış olabileceğini belirterek polise başvurdu.
Yine Akçaabat ilçe merkezinde 6 Kasım tarihinde Nermin Avcı (24) eşi işe gittiği sırada çocuklarını alarak kardeşinin evine bıraktığı ve hastaneye gitmek üzere buradan ayrıldıktan sonra bir daha evine dönmediği öğrenildi. Yakınları polise başvurarak kayıp ihbarında bulundu.

Trabzon merkezdeki 2 nolu Erdoğdu mahallesi Cihangir Sokak'ta ailesi ile birlikte oturan Emrah Usta (19) 6 Kasım'da evinden ayrılarak bir daha eve dönmedi.

Kemerkaya mahallesinde özel bir dershaneye giden ve Arsun Lisesi'nde yatılı olarak kalan Ayşe Akgül (17) 8 Kasım tarihinde dershaneden ayrılarak bir daha evine dönmedi. Akgül'ün bir yakınına telefonla “Hakkınızı helal edin” mesajı attığı öğrenildi.

Fatih Mahallesi Orta Sokak'ta ise Emre Turan (17) 5 Kasım'da evinden ayrılarak kaçtı. Sinir hastası olduğu ve bir süre Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen Turan'ın daha önceden de evden kaçtığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel