Trabzon'da okul karmaşası! Bir bina iki okul...

Trabzon Kaşüstü’nde bulunan Kaşüstü Çok Programlı Lise’nin iki katının Yomra Anadolu Lisesi’ne tahsil edilerek taşınması karmaşa yarattı. Bu durum Aynı binayı kullanan iki okul öğrencilerini ve okul idarelerini zor durumda bıraktı.Trabzon'un Yomra ilçesin

Trabzon'da okul karmaşası! Bir bina iki okul...

Trabzon Kaşüstü’nde bulunan Kaşüstü Çok Programlı Lise’nin iki katının Yomra Anadolu Lisesi’ne tahsil edilerek taşınması karmaşa yarattı. Bu durum Aynı binayı kullanan iki okul öğrencilerini ve okul idarelerini zor durumda bıraktı.

Trabzon'un Yomra ilçesindeki Yomra Anadolu Lisesi'nin Kaşüstü'ndeki Kaşüstü Çok Programlı Lise'nin olduğu binanın iki katına taşınması hem öğrencileri hem de okul idaresini zor durumda bırakıyor.

İki okulun 2005 yılından beri beraber eğitim öğretim görmesi öğrencileri hem psikolojik hem de eğitim açısından olumsuz yönde etkiliyor.Bu durum öğrencilerin eğitimle ilgili  bir çok problem yaşamasına ve eğitimin yeterli şekilde yürütülememesine neden oluyor.Veliler ise bu durumdan şikayetçi olduklarını vurgulayarak “Çocuklarımız bu sistemde sağlıklı eğitim göremiyor. Okulda karışık bir ortam var, iki okul birbirine girmiş gibi. Yetkililerden de bilgi almakta zorlanıyoruz. Bu sistem nereye kadar böyle devam edecek” şeklinde sitemde bulunarak yetkilileri karmaşaya son vermeleri için göreve çağırdılar.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel