Trabzon'da okul kantinini soydular

 TRABZON’UN Araklı İlçesi Merkez Ortaokulu bahçesinde bulunan okul kantinine gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından demir kapı kırılarak girilerek kantinde bulunan bozuk para ve bisküvi, cips gibi malzemeleri alarak kayıplara ka

Trabzon'da okul kantinini soydular

 

TRABZON’UN Araklı İlçesi Merkez Ortaokulu bahçesinde bulunan okul kantinine gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından demir kapı kırılarak girilerek kantinde bulunan bozuk para ve bisküvi, cips gibi malzemeleri alarak kayıplara karıştılar.
 
TRABZON’UN Araklı İlçesi Merkez Ortaokulu bahçesinde bulunan okul kantinine gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından demir kapı kırılarak girilerek kantinde bulunan bozuk para ve bisküvi, cips gibi malzemeleri alarak kayıplara karıştılar. Sonraki gün anlaşılan hırsızlık olayının polise gidilerek olay yeri incelemesi yapıldı. Parmak izinden hırsızların tespit edilmesine çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel