Trabzon'da okul çantasından silah çıktı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü okul önlerindeki güvenlik önlemlerini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal’ın direk talimatıyla bugün harekete geçen 3 şube müdürlüğü ekipleri; okul önlerinde yapmış

Trabzon'da okul çantasından silah çıktı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü okul önlerindeki güvenlik önlemlerini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal’ın direk talimatıyla bugün harekete geçen 3 şube müdürlüğü ekipleri; okul önlerinde yapmış olduğu uygulamalarda kurusıkı tabanca, muşta, kesici alet ele geçirdi.

YEMEK YERLERİ  VE KAFELERDE ARANDI

Trabzon’da bulunan tüm okul önlerinde uygulama yapan Asayiş Şube, Çocuk Şube Müdürlükleri ekipleri ile Toplu Destekli Polis ekipleri, öğrencilere, uyuşturucunun zararları ve kötü alışkanlıklara karşı uyarıda da bulundukları dikkatlerden kaçmadı. Ekipler; öğrencilerin yemek yediği lokantalardan kafelere kadar girerek arama yaptı.

OKUL ÇANTASINDAN TABANCA ÇIKTI

Aramalarda Trabzon Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen Y.E.G. (17) adlı öğrencinin ders çantasından bir adet kurusıkı tabanca ile bu tabancaya ait 35 adet mermi ele geçirildi. Öğrenci teslim alan Çocuk Şube Ekipleri kabahatler kanununa muhalefetten işlem yapılmak üzere merkeze getirildi. 

OKUL ÖNÜNÜ MESKEN YAPTI

Ekipler; Trabzon Ticaret Lisesi önünde yaptığı aramada 19 yaşında M. T. İsimli gencin üzerinde bir adet muşta ve bir adet kesici alet ele geçirdi. Yapılan incelemede gencin öğrenci olmadığını okul önünde sürekli olarak gezdiği öğrenildi. Gözaltına alınan M.T, Gülbaharhatun Polis Merkezine getirilerek hakkında silah ve kesici alet bulundurmak sucundan işlem yapıldı.

“OKULUMUN ÖNÜ TERTEMİZ”

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul önlerinde giriş çıkış ve ders sırası nöbetleri dışında bugün başlatmış olduğu “Okulumun Önü Tertemiz” uygulamasını haftada bir veya iki kez yapacağı öğrenildi. Emniyet güçlerini bu uygulamalar ile Trabzon’da eğitim gören öğrencilerin daha güvenli bir şekilde eğitime devam etmelerini planlıyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

3-001.gif

1-006.gif

2-001.gif

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel