Trabzon'da öğrenciye silah teşhiri

Alınan bilgiye göre, Dürbinar Mahallesi'nde bir ilköğretim okulunun önünde öğrencilere tabancasını gösterdiği öne sürülen B.D. (32), öğrencilerin şikayeti üzerine polis ekiplerince gözaltına alındı. Silahı ruhsatlı olduğu anlaşılan B.D. hakkında teşhirden

Trabzon'da öğrenciye silah teşhiri

Alınan bilgiye göre, Dürbinar Mahallesi'nde bir ilköğretim okulunun önünde öğrencilere tabancasını gösterdiği öne sürülen B.D. (32), öğrencilerin şikayeti üzerine polis ekiplerince gözaltına alındı.

Silahı ruhsatlı olduğu anlaşılan B.D. hakkında teşhirden dolayı işlem yapıldı. B.D, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için de Samsun'daki Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

B.D. bir süre önce, arkadaşlarının sürekli 'erkek değilsin' şeklindeki sözlerine sinirlenerek pantolonunun ön kısmını kesip sokağa çıktığı iddiasıyla 'Hayasızca hareketlerde bulunma' suçundan gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel