Trabzonda öğrencilerin mutlu günü

Anaokulu öğrencilerinin mutlu günü.. Trabzon’da hizmet veren Aliye Aşırbayırlı Anaokulu öğrencileri Dünya hayvanları koruma haftası nedeni ile düzenlenen gezide bir araya geldiler.Yaklaşık 100 ailenin bir araya geldiği etkinlikle aileler kaynaşırken minik

Trabzonda öğrencilerin mutlu günü

Anaokulu öğrencilerinin mutlu günü.. Trabzon’da hizmet veren Aliye Aşırbayırlı Anaokulu öğrencileri Dünya hayvanları koruma haftası nedeni ile düzenlenen gezide bir araya geldiler.

Yaklaşık 100 ailenin bir araya geldiği etkinlikle aileler kaynaşırken minik öğrencilerde Galanima çay bahçesin de bulunan at, köpek, hindi, güvercin, bıldırcın, sülün, tavuk çeşitlerini gezerek gördüler.

Minik öğrenciler mini hayvanat bahçesinde ise doyasıya eğlendiler. Elle dokundukları hayvanları ilk kez canlı olarak gördüler.

Aliye Aşırbayır Anaokulu Müdürü Güven Türkmen, "Amacımız okulumuzda bulunan aileleri ve öğrencilerimizin kaynaşmalarını ve tanışmalarını sağlamak. Dünya hayvanları koruma haftası nedeni ile bir araya gelme fırsatını oluşturduk.

Hem tanışma,hem birlikte kahvaltı yapmak ve aileler arasındaki bu dostluk köprüsü kurmak. En tabi olarak ta çocuklarımıza bu yaşlarda hayvan  ve doğa sevgisini aşılamak.  Güzel bir gün yaşadık. Bu tür etkinliklerimizi bundan sonrada devam ettireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler