Trabzon'da Öğrenciler kitapla buluştu

 Kitap okuma alışkanlığı kazanarak toplumsal ve kültürel değerlere duyarlı gençler yetiştirmek amacıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında yayıncı bir firma tarafından ilçe genelinde 1. ve 8. sınıflar arası öğrenim gören öğrencilere ücretsiz kitaplar da

Trabzon'da Öğrenciler kitapla buluştu

 

Kitap okuma alışkanlığı kazanarak toplumsal ve kültürel değerlere duyarlı gençler yetiştirmek amacıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında yayıncı bir firma tarafından ilçe genelinde 1. ve 8. sınıflar arası öğrenim gören öğrencilere ücretsiz kitaplar dağıtıldı.
 
Of İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen kumbaraların açılış törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Gündüz ve İdris Kabahasanoğlu, Akoluk Yayıncılık Sahibi Fatih Solak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Üç gün boyunca açık kalacak olan kitap stantlarının açılış programında duygu ve düşüncelerini dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan, “Akoluk Yayıncılık'ın sahibi Fatih beyin bizlere bu faaliyetten bahsettiğinde projenin anlamlı olduğunu düşünerek okullarımızda bu etkinliği gerçekleştirmek istedik. Her şeyden önce bu proje ile öğrencilerimizin tasarruf etmelerini ve birikimlerini kitap alarak bilgilenerek güzel bir amaç için harcamalarını amaç edindik. Bugün artık bilgisayarların, akıllı cep telefonlarının ve dizilerin istila ettiği bir ortamda kitaba ve kitabın o sayfalarına dokunmak, kokusunu hissetmek çok önemli. Bu hazzı bu mutluluğu sizin yaşlarınızda kazandıktan sonra hayatınız boyunca bu tutkudan vazgeçemeyeceksiniz. Bu açıdan göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.
 
Program sonunda şirin maskot ile eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler kitap stantlarına büyük ilgi gösterdiler. Öğrencilerle stantları gezen ve minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Arslan, “Yıl sonu tatili yaklaşıyor. Almış olduğunuz bu kitapları boş zamanlarınızda bol bol okuyun. Sizlere ve tüm eğitim camiamıza şimdiden iyi tatiller diliyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler