Trabzon'da öğrenciler geçerken kaldırım çöktü

Trabzon'da aşırı yağmur sonucu istinat duvarıyla birlikte kaldırım çökerken o sırada kaldırımdan yürüyen 4 öğrenciden biri hafif yaralandı.Yenimamahalle mevkiinde yapımı süren Diş Hastanesi'nin yola bakan kısmında yağmurla birlikte gevşeyen istinat duvarı

Trabzon'da öğrenciler geçerken kaldırım çöktü

Trabzon'da aşırı yağmur sonucu istinat duvarıyla birlikte kaldırım çökerken o sırada kaldırımdan yürüyen 4 öğrenciden biri hafif yaralandı.

Yenimamahalle mevkiinde yapımı süren Diş Hastanesi'nin yola bakan kısmında yağmurla birlikte gevşeyen istinat duvarı kaldırımla birlikte çöktü. Çöken yerin yaklaşık 10 metre yakınında ilköğretim okulu bulunurken o sırada okula gitmeye çalışan 4 öğrenciden biri çöken duvarın altında kaldı. Olayı hafif sıyrıklarla atlatan 15 yaşındaki Ebru İleli çevrede bulunanlar tarafından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, burada yapılan müdahalenin ardından taburcu oldu.

Çökme nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken olay yakınında bulunan Kadir Bal isimli kişi, "Duvarda ufak tefek kırıklar olduğunu görmüştüm. Sanki çökeceğini hissetmiştim. Daha sonra dükkanıma girdim. Bir süre sonra da duvarın çöktüğünü gördüm. Hemen olay yerine gittim. O sırada oradan 4 kiz öğrenci geçiyordu. Üçüne bir şey olmadı ancak birisi kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı. Daha sonra kendisini hemen hastaneye gönderdik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler