Trabzon'da o öğretmene dava açıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Kasım 2013 günü akşamı Trabzon’da bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla gelişi sırasında makam aracına yumurta atarak hakarette bulunduğu iddiasıyla S.E.E hakkında dava açıldı.Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığ

Trabzon'da o öğretmene dava açıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Kasım 2013 günü akşamı Trabzon’da bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla gelişi sırasında makam aracına yumurta atarak hakarette bulunduğu iddiasıyla S.E.E hakkında dava açıldı.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede şüpheli S.E.E için “Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” suçundan dava açılırken, davanın görülmesine Trabzon Sulh Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Şüpheli S.E.E için hazırlanan iddianamede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Kasım 2013 günü havayoluyla Trabzon’a gelişinde makam aracıyla konaklayacağı otele doğru giderken, Cumhuriyet Caddesi üzerinde S.E.E’nin makam aracına yumurta attığı, yumurtanın makam aracının arkasında seyreden koruma hizmetlerinde kullanılan arazi aracının ön tamponuna isabet ettiği belirtildi.

İddianamede şüphelinin yumurta atma eyleminden sonra Başbakan’a hitaben hakaret ettiği kaydedilirken, şüpheli S.E.E ise savunmasında üzerine atılan suçu kabul etmedi. Şüpheli S.E.E savunmasında bir ses duyması üzerine camdan dışarı baktığını ne olduğunu anlamadan aşağıdan birilerinin “sendin, sendin gördüm” dediğini belirtti.
Olayla ilgili görgü tanıkları ifadeleri doğrultusunda şüpheli S.E.E hakkında “Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” suçundan dava açılırken, dava önümüzdeki günlerde Trabzon Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Öte yandan Trabzon’da bir okulda beden eğitimi öğretmen olarak görev yapan S.E.E’nin olayla ilgili açığa alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler