Trabzon'da o müdür değişti!

Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Orman Ve Su İşleri Bakanlığı ile bazı bakanlıklarda yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.     TRABZON'DA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİT

Trabzon'da o müdür değişti!

Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Orman Ve Su İşleri Bakanlığı ile bazı bakanlıklarda yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

 

 

 

 

TRABZON'DA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Trabzon Orman Böle Müdürlüğü'ne geçen yıldan beri vekaleten bakan Mustafa Gediklili, Resmi gazetede yayımlanan kararın ardından resmen Bölge Müdürü olarak göreve başladı.

Buna göre, Resmi Gazete'de yer alan atama kararları şöyle:

BAŞBAKANLIK

Başbakanlık Müşavirliği'ne Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kemal Yurtnaç atanırken, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'na Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Kudret Bülbül getirildi.

Başbakanlık Müfettişliklerine, Müfettiş Yardımcıları Bilal Turgut, Cumali Aytekin, Osman Bolat, Ali Osman Aztekin, Süleyman Beşler, Sefa Çağlıyan, Sezgin Akpınar, Yaşar İlbaş, Abdullah Yılmaz ve Hakkı Yazıc getirildi.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI

Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Büyükelçi Ali Kemal Aydın atanırken, Siyaset Planlama Genel Müdürlüğü'ne Yurtdışı Tanıtım ve Kültürel İlişkiler Genel Müdürü Büyükelçi Ahmet Altay Cengizer atandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne Personel Genel Müdür Yardımcısı Muhterem İnce atanırken, Personel Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ömer Duran ve Personel Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına ise aynı kurumda Daire Başkanı olan Şinasi Toğrol'un atanması yapıldı.

MALİYE BAKANLIĞI

Maliye Bakanlığı Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcılığına Murat Alan atandı. Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerine Özlem Gözde Karabulut Özkan, Saygın Karabacak, Havva Özge Günay, Mustafa Bedel, Gülşen Özkan, Uğur Anlar, Mehmet Yaşin, Ersan Gündeşli ile Muhsin Maden'in atanmaları yapıldı.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı kurumda Genel Müdür Yardımcısı Recep Kır atanırken, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine de Erdoğan Sert'in atanması yapıldı. Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Marmara (Kocaeli) Bölge Müdürlüğüne Ramazan Mandal atandı.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

Orman Ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği'ne Adile Yamaç, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Gediklili, Adana Orman Bölge Müdürlüğü'ne Abdurrahman Acer, Konya Orman Bölge Müdürlüğü'ne Necati ALIÇ, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ahmet Ersoy, Giresun Orman Bölge Müdürlüğü'ne Celal Pir, Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğü'ne Erol Şenöz ve Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğü'ne Hayrettin Baysal atandı.

DİĞER ATAMALAR

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği'ne Yusuf Özgün, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğüne İsmet Köksal, Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğüne Hayrettin Kaplan, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Taşkın Temiz, Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkanlığı Sigorta Denetleme Uzmanlığına Sigorta Denetleme Uzman Yardımcısı Özgür Öntürk, Sigorta Denetleme Aktüerliğine ise Sigorta Denetleme Aktüer Yardımcıları Emine Feray Sezgin ve Hande Hatunoğlu atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel