Trabzon'da o hastane satılacak mı?

 Trabzon’da 2 hastanenin peş peşe Medicalpark tarafından alınmasının ardından gözler İmperial hastanesine çevrilmiş ve bu hastanenin de satılacağı konuşulmaya başlanmıştı.

Trabzon'da o hastane satılacak mı?

Trabzon’da 2 hastanenin peş peşe Medicalpark tarafından alınmasının ardından gözler İmperial hastanesine çevrilmiş ve bu hastanenin de satılacağı konuşulmaya başlanmıştı.

Bu konu Trabzon gündemini bir süredir meşgul ederken İmperial Hastanesi Başhekimi Ömer Fatih Çelik, yapılan ek bina ve hastanenin satılıp satılmayacağı konusunda Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

SIKINTILARI ÇÖZECEĞİZ

Arka tarafa yapılan ek binanın resmiyetle alakalı sıkıntıları olduğunu söyleyen Başhekim Çelik, "arka taraftaki bina aslında bitmiş durumda. Bazı ufak tefek resmiyetle alakalı sıkıntılarımız var. Onları bir ay içerisinde çözmeyi düşünüyoruz. O bina ek bir bina. Bizim buradaki polikliniklerimizin büyük bir kısmını oraya taşıyıp deniz tarafındaki binayı da bir yataklı birim yapmayı düşünüyoruz. Hem hastanenin çehresini biraz değiştirmiş oluyoruz, yeni bir konseptle devam etmeyi düşünüyoruz. Bir ay içerisinde Allah nasip ederse arka tarafı da açıp hizmet etmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

TEKLİF OLMADI DEĞİL…

Hastanenin satılması konusunda ise yönetim kuruluna gelen resmi bir teklifin olmadığını ifade eden Başhakim Çelik, "Medicalpark Trabzon’da 2 tane hastane aldı. Daha doğrusu kiraladı. Bu ikisinin ardından acaba 3.’yüdemi alacaklar gibi bir söylem oldu. Teklif olmadı değil. Ama böyle resmi, yönetim kuruluna gelen resmi kaynaklardan bir teklif yok. Ancak dedikodular hep yapılıyor.  Ama yönetim kurulunda ne böyle geniş kapsamlı bir teklif var. Arka taraftar birileri konuşuyor mu konuşmuyor mu bilmiyoruz ama biz konuşmadıklarını düşünüyoruz. Ne bir resmi teklif var nede buradaki insanların hastaneyi satmaya istekleri var. Medicalpark genel anlamda hastane satın almak değil kiralama yoluna gidiyor.

HASTANEYİ SATMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK

Şuanda böyle bir düşüncemiz yok. Çünkü buranın bir öz değerlere sahip bir hastane olması. Kurumsal bir yapıdan daha ziyade bizim evimiz, Bizim insanlarımız, bizim arkadaşlarımız gibi aileden bir yapı olması. Siz burayı da verirseniz o yapı bitecek. Kurumsal bir yapı içerisine girecek. İnsanlar kurumsal yapı içerisine girip kurumsal bir hizmet alacaklar. Bizim biraz daha ailevi durumumuz var. Bir arkadaşımız kapıdan içeri giripte “param yok ama şurada bir muayene olacağım” dediği zaman, kusura bakmayın bizim işte kurallarımız var, şöyle oldu böyle oldu demeyiz. Bir şekilde insanlara yardımcı olmaya çalışırız. Bunu 8 senedir verdiğimiz hizmet çerçevesinde insanlar da biliyorlar. Bunları başka bir yerde yapamazsınız. Buranın öz evlatları öz insanları yaparlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel