Trabzon'da müzik çalıştayı yapılacak

Trabzon’da, 28-29 Nisan tarihlerinde KTÜ Osman Turan Kültür Merkezi’nde “Trabzon ve çevresinde Müzik Kültürü ve Müzik eğitimi çalıştayı”  yapılacak.KTÜ Devlet Konservatuarı, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı ve T.C. Trabzon Akçaa

Trabzon'da müzik çalıştayı yapılacak

Trabzon’da, 28-29 Nisan tarihlerinde KTÜ Osman Turan Kültür Merkezi’nde “Trabzon ve çevresinde Müzik Kültürü ve Müzik eğitimi çalıştayı”  yapılacak.

KTÜ Devlet Konservatuarı, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı ve T.C. Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğinde kültür ve sanat şehri Trabzon’un müzik kültürüne ilişkin tespitlerin yapılması, bölge müzik kültürünün korunması, yaşatılması ve geleceğe aktarılması konusundaki farklı görüşlerin ortaya çıkarılması, müzik eğitiminin çeşitli açılardan ele alınması, elde edilen önerilerin değerlendirilmesi ve yeni projeler için uygulama platformunun oluşturulması amacıyla yapılması planlanan çalıştay kapsamında Trabzon’da müzik alanında eğitim veren, kültürel ve sanatsal faaliyetler gösteren resmi/özel kurum ve kuruluşlardan katılımcıların aynı çatı altında bir araya gelerek konu hakkındaki düşüncelerini kamuoyu ile paylaşacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel