Trabzon'da muhtarların kavgası!

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi muhtar adayı A. Refik Günaydın Trabzon gazeteciler cemiyetinde basın açıklaması yaptı. Günaydın, “Mevcut muhtar İdris Sağlam kasıtlı olarak benim aile fertlerimi aynı zamanda bana oy verebileceğini tahmin ettiği kişileri yok

Trabzon'da muhtarların kavgası!
Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi muhtar adayı A. Refik Günaydın Trabzon gazeteciler cemiyetinde basın açıklaması yaptı.
 
Günaydın, “Mevcut muhtar İdris Sağlam kasıtlı olarak benim aile fertlerimi aynı zamanda bana oy verebileceğini tahmin ettiği kişileri yok göstermiştir.
 
Şimdi kendisine soruyorum kendi aile fertleri çömlekçi mahallesinde oturmadığı halde neden yok göstermiştir. Kendisine verilen devletin mührünü şahsi çıkarları için kullanma yetkisini nereden almıştır. 10 yıl önce ailesiyle birlikte çömlekçi mahallesini terk etti.
 
Mahallemize bir miktar seçmen geldiyse bir o kadarda gitmiştir. Seçmenin hür iradesini engellemek için mi muhtarsın. Senin insanlara yaklaşımın bu mudur? Şimdi de çıkıyor muhtar adayıyım deyip halktan oy istiyorsun. Sorunları dopdolu olan çömlekçi mahallesinde gece gündüz neler oluyor haberin var mı? Sen aileni 10 yıl önce götürdüğün için buradaki olaylar ne olursa olsun umurunda mı? Çömlekçi halkı ve seçmeninin takdirlerine bırakıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel