Trabzon'da muhtarlar işbaşı yapıyor

Trabzon’da 30 Mart’ta yüzlerce muhtar adayının yarıştığı mahallelerde muhtarlık seçimlerini kazananlar bugün mazbatalarını aldı.  30 Mart yerel seçimlerinin galibi olan belediye başkanları ve meclis üyelerinin ardından Trabzon’daki mahalle muhtarları da b

Trabzon'da muhtarlar işbaşı yapıyor
Trabzon’da 30 Mart’ta yüzlerce muhtar adayının yarıştığı mahallelerde muhtarlık seçimlerini kazananlar bugün mazbatalarını aldı. 
 
30 Mart yerel seçimlerinin galibi olan belediye başkanları ve meclis üyelerinin ardından Trabzon’daki mahalle muhtarları da bir bir mazbatalarını almaya başladı. Bugün Trabzon’daki 84 mahalle muhtarı 2. İlçe Seçim kurulu Hakimi Mazlum Kurtoğlu’nun elinden mazbatalarını alarak resmen göreve başlamış oldular. Bugün itibariyle resmen mahallelerinde göreve başlayacak olan muhtarların mazbatalarını veren Hakim Mazlum Kurtoğlu “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Allah mahçup etmesin. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel