Trabzon'da muhalefet çok kızgın

 Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Belediye Başkanları ile il başkanlarının Ankara’ya gitmesini değerlendiren Trabzon’daki muhalefet parti il başkanları esti kavurdu.CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, "Bu şehrin, Başbakanla fotoğraf çektirmekten övünen si

Trabzon'da muhalefet çok kızgın

 

Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Belediye Başkanları ile il başkanlarının Ankara’ya gitmesini değerlendiren Trabzon’daki muhalefet parti il başkanları esti kavurdu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, "Bu şehrin, Başbakanla fotoğraf çektirmekten övünen siyasetçilere değil, sorunlarını çözecek siyasetçilere ihtiyacı var. Buradan AKP’li siyasilere soruyorum, ‘Başbakanla yemek yedik’ diyerek övünüyorsunuz. Basında da birlikte yemek yerken çekilmiş fotoğraflarınız var. Başbakan’la kahvaltı yapma olanağı yakalamışken bu şehrin, teşvikle ve çalınan kupasıyla ilgili sıkıntılarını neden anlatmadınız?" dedi.

MHP İl Başkanı Muammer Demeli ise, "Trabzonlu AK Parti Milletvekili ve siyasetçilerimizin Ankara’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bire bir görüşme fırsatı bulmalarına rağmen Trabzon için hayati öneme sahip bir konuyu gündeme getirmemeleri üzüntü vericidir. Bu davranış AK Partili siyasilerin Başbakana karşı biat kültürünün de bir göstergesidir. Trabzon’un sorunlarını Türkiye’nin en üst seviyedeki yöneticilerinden biri olan Başbakan’a aktarmamak yiğitlikle bağdaşmaz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel