Trabzon'da motosiklet çalan çocuklar yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan Çarşı Polis Merkezine giden Adem A. (36) İle Birol G. (42) kendilerine ait işyerindeki motosikletin çalındığı ihbarında bulundu. Çarşı Polis Ekipleri ile Trabzon Emniyet Asayiş Şube Hırsızlı

Trabzon'da motosiklet çalan çocuklar yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan Çarşı Polis Merkezine giden Adem A. (36) İle Birol G. (42) kendilerine ait işyerindeki motosikletin çalındığı ihbarında bulundu. Çarşı Polis Ekipleri ile Trabzon Emniyet Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri olay ile ilgili çalışma başlattı.

Bir süre sonra; motosikleti çalan kişilerin biri 14 diğeri ise 15 yaşında olan S.S ile Ü.R’e olduğunu tespit etti. “Suça Sürüklenen Çocuk” olarak tabir edilen çocuk hırsızlar Trabzon Emniyetine getirilerek ifadeleri alındıktan sonra ailelerine teslim edildi. Suç duyurusunda bulunan Adem A. İle Birol G. Polis merkezine çağrılarak araçlarını teslim aldılar.

Motosikletleri çalınan şahıslar çocuklardan şikayetçi oldular. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel