Trabzon'da merdivenden araç inerse

 Trabzon Tanjant yolu Zeytinlik mevkiinde meydana gelen trafik kazası güler misin ağlar mısın tetirden cinstendi.AUDİ marka aracın sürücüsü Tanjant mevkiinden Uzunsokak istikametine dönmek istedi. Trabzon’u da pek bilmeyen sürücü Trabzonspor Ziyabey Tesis

Trabzon'da merdivenden araç inerse

 

Trabzon Tanjant yolu Zeytinlik mevkiinde meydana gelen trafik kazası güler misin ağlar mısın tetirden cinstendi.

AUDİ marka aracın sürücüsü Tanjant mevkiinden Uzunsokak istikametine dönmek istedi. Trabzon’u da pek bilmeyen sürücü Trabzonspor Ziyabey Tesislerinin bulunduğu sokağa gelince sağa dönerek Uzunsokak’a inmek isteyince olan oldu.

Nemlioğlu Cemal sokağın tanjat girişinde bulunan merdivenleri göremeyen sürücü aracı ile birlikte merdivenlerden indi. Merdivenlerin yarısına gelince arabanın daha gitmediğini fark eden sürücü merdivenlerden inmeye çalıştığını fark edince neye uğradığını şaşırttı.

Arabanın merdivenlerde kaldığı gören vatandaşlarda şaşkınlıklarını gizleyemez iken sokakta esnaflık yapan vatandaşlar burada haftada bir araba bu hale geliyor ve buranın bu taraftan çıkmaz sokak olduğu ve merdiven olduğunu belirten uyarıcı bir tabelanın olmadığını söyledi. 

2.20121028143042.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel