Trabzon'da Memurlar Bordro Yaktı

Türkiye Kamu- Sen Trabzon İl Temsilciliği tarafından memur maaşlarına yapılan zammı protesto etmek için düzenlenen eylemde memurlar bordro yaktı.Atatürk Alanı'nda toplanan yaklaşık 100 kişilik grup adına basın açıklamasını okuyan Türkiye Kamu-Sen Trabzon

Trabzon'da Memurlar Bordro Yaktı

Türkiye Kamu- Sen Trabzon İl Temsilciliği tarafından memur maaşlarına yapılan zammı protesto etmek için düzenlenen eylemde memurlar bordro yaktı.

Atatürk Alanı'nda toplanan yaklaşık 100 kişilik grup adına basın açıklamasını okuyan Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Başkanı Coşkun Dilber, "Bir yılda zorunlu harcamalar 179 lira artmışken, 123 lira zamma 'evet' diyenler memurun karşısına ne yüzle çıkacaklar? İktidar ve malum konfederasyon işbirliği ile memurlar 123, emekliler ise 140 TL zamla bütün bir yıl boyunca idare etmek zorunda kalacaklar.

Geçtiğimiz yıl gıda fiyatları yüzde 10.5, mutfak tüpü yüzde 10.7, su yüzde 9.4 zamlanmış, yoksulluk sınırı 170 lira artmışken, maaşlara 123 lira zam yapmak adeta memur ve emeklilerle alay etmektir. Milyonlarca memurun, emeklinin, masumun hakkını yiyenler, milletin kaynaklarını göz göre göre eşine, dostuna peşkeş çekenler de kendi ateşlerini, milyonlarca memurun bordrolarında göreceklerdir. Memurun bordrosunun ateşi, hem bu dünyada hem öteki dünyada hırsızı, arsızı, yalancıyı, rüşvetçiyi ve memur pazarlamacılarını saracaktır" dedi. Basın açıklamasının ardından memurlar bordrolarını ateşe verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler