Trabzon'da Markete giren hırsızların bakın ne çaldı

 Trabzon’un Aydınlıkevler semtinde meydana gelen hırsızlık mahalle sakinlerini şoke etti.Olay Aydınlıkevler camisinin altında bulunan markette meydana geldi. Kaç kişi oldukları bilinmeyen şahıslar gece karanlığından faydalanarak semtte bulunan Birlik Mark

Trabzon'da Markete giren hırsızların bakın ne çaldı

 

Trabzon’un Aydınlıkevler semtinde meydana gelen hırsızlık mahalle sakinlerini şoke etti.

Olay Aydınlıkevler camisinin altında bulunan markette meydana geldi. Kaç kişi oldukları bilinmeyen şahıslar gece karanlığından faydalanarak semtte bulunan Birlik Marketin kepenginin kilitlerini kırarak markete girdi. Yaklaşık değeri beş bin TL olan sigaraların tamamını ve kasadaki bozuk paraları çalan hırsız meyve reyonunda bulunan muzların bir bölümünü de alarak kayıplara karıştı.

Sabah işyerini açmak için markete gelen işyeri sahibi kapının kırık ve kasanın boş olduğunu görünce durumu 155’r bildirdi. Olay yerine gelen Trabzon Emniyeti Hırsızlık Büro ve Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptıkları tespit ile hırsızın peşine düştüler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler