Trabzon'da makine parkı büyüyor

Asfalt yenileme çalışmaları sırasında yol, işyeri ve tretuar kotlarının bozulmasının önüne geçmek için alınan asfalt kemirici makine belediyeye 550 bin TL’ye mal oldu. Bir seferde 1 metre 20 cm genişliğinde ve 30 cm derinliğinde kazıma yapabilen makine il

Trabzon'da makine parkı büyüyor

Asfalt yenileme çalışmaları sırasında yol, işyeri ve tretuar kotlarının bozulmasının önüne geçmek için alınan asfalt kemirici makine belediyeye 550 bin TL’ye mal oldu. Bir seferde 1 metre 20 cm genişliğinde ve 30 cm derinliğinde kazıma yapabilen makine ile sökülen malzemeler yol serme çalışmalarında kullanılıyor. Belediye tarafından yeni alınan asfalt plentine eklenecek yeni bir üniteyle birlikte asfalt kemirici makine ile sökülen asfalt geri dönüşüme tabi tutularak yeniden kullanılacak. Böylece Belediye, asfalt üretiminde yüzde 15 tasarrufta bulunacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşlara en kaliteli hizmeti vermek için makine parklarına yeni araçları kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, “ Asfalt yenileme çalışmaları sırasında asfalt üstüne asfalt döküldüğünden yol, dükkan ve tretuar kotları sürekli olarak bozulmakta idi. Hem bu durumun önüne geçmek hem de tasarrufta bulunmak için asfalt kemirici makine alarak hizmete sunduk. Vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenli hizmetler sunabilmek için araç parkımızı güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel