Trabzon'da mahkum adliyeden kaçtı

Trabzon’da hırsızlık suçundan Bahçecik Kapalı Cezaevinde yatan K. Ş. 6 ay sonra Akçaabat Açık cezaevine sevk edildi. Mahkum K. Ş. daha sonra Trabzon Adliyesinde ki mahkum kadrosunda çaycı olarak görev yapmaya başladı. Yargıtay’da dosyası bulunan K. Ş. çay

Trabzon'da mahkum adliyeden kaçtı
Trabzon’da hırsızlık suçundan Bahçecik Kapalı Cezaevinde yatan K. Ş. 6 ay sonra Akçaabat Açık cezaevine sevk edildi. Mahkum K. Ş. daha sonra Trabzon Adliyesinde ki mahkum kadrosunda çaycı olarak görev yapmaya başladı. Yargıtay’da dosyası bulunan K. Ş. çay verdiği infaz biriminden cezasının onaylandığını öğrenince firar etmeye karar verdi.
 
Mesai saatinin bitimine yakın hazırlık yapan K. Ş. dışarıda kendisini bekleyen mahkum aracına binmeden adliyenin arka kapısından çıkarak firar etti. Bir süre bekleyen gardiyanlar K. Ş.’nin kaçtığını anlayınca durumu hemen cezaevi müdürlüğüne haber verdi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken polis K. Ş.’yi her yerde arıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel