Trabzon'da mahalleli sokağa döküldü: Doğalgaz

Trabzon'da doğalgaz kaçağı ihbarı yapılan mahallede herkes sokağa döküldü.Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi tahtalı cami mevkiinde elektriklerin kesilmesinin ardından doğalgaz basınç istasyonunun olduğu bölgede büyük bir uğultu meydana geldi. Bu uğultunun ardı

Trabzon'da mahalleli sokağa döküldü: Doğalgaz

Trabzon'da doğalgaz kaçağı ihbarı yapılan mahallede herkes sokağa döküldü.

Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi tahtalı cami mevkiinde elektriklerin kesilmesinin ardından doğalgaz basınç istasyonunun olduğu bölgede büyük bir uğultu meydana geldi. Bu uğultunun ardından doğalgaz kaçağı olduğu iddiaları üzerine bütün mahalleli sokağa döküldü.

Hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Ekipler gerekli önlemleri aldıktan sonra doğalgaz ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen doğalgaz ekiplerinden alınan bilgiye göre elektrikler kesildiği için basınç istasyonu normal bir işlemle biriken gazı dışarı vererek kendini korumaya aldı. Bunun ardından elektriklerin gelmesi ile basınç istasyonu normal çalışma şekline döndü. Doğalgaz ekiplerinin gelip olaya müdahale etmesi ile mahalleli rahat bir nefes aldı.

Ekiplerin bölgede çalışmaları sürüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler