Trabzon'da LYS heyecanı

Sabah saatlerinde sınava girecekleri okullara gelen öğrenciler kapıda sıkı bir aramadan geçtikten sonra sınava alınırken, velilerinde dışarda heyecanlı bekledikleri gözlendi. Sınava girişte polis aramasından geçen bayanların küpeleri çıkartıldığı gözlenir

Trabzon'da LYS heyecanı
Sabah saatlerinde sınava girecekleri okullara gelen öğrenciler kapıda sıkı bir aramadan geçtikten sonra sınava alınırken, velilerinde dışarda heyecanlı bekledikleri gözlendi. 
Sınava girişte polis aramasından geçen bayanların küpeleri çıkartıldığı gözlenirken sınavda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
 
Sınav sonrası bazı öğrenciler soruların kolay olduğunu belirtirken, bazı veliler de sınav sisteminin değişmesi gerektiğini söyledi. Sınav yerine gelen Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da ailelere moral vererek kendileriyle sohbet ederken, “Hepsinin gönüllerindeki yerleri kazanmalarını istiyorum. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onların moral ve motivasyon alarak en iyi noktada olmalarında bizde destek olmaya gayret ediyoruz. Onların en iyi noktada olmaları için her zaman yanlarında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler