Trabzon'da lojistik konuşulacak

  Trabzon Valiliği, Trabzon Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen toplantı yarın saat 15.00’da Novotel’de yapılacak.TR90 Bölgesi’nin cazibe merkezi, Türkiye

Trabzon'da lojistik konuşulacak

 

 

Trabzon Valiliği, Trabzon Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen toplantı yarın saat 15.00’da Novotel’de yapılacak.

TR90 Bölgesi’nin cazibe merkezi, Türkiye’nin önemli bir ticaret ve taşımacılık kenti olan Trabzon ilinin lojistik mevcut durumunu ortaya koymak, ilin sahip olduğu stratejik öneme dikkat çekmek, uzmanlarla çözüm önerilerini tartışmak, merkezi kurum ve kuruluşlardan temsilcilerin katılmasıyla siyasi ve bürokratik destek toplamak, lojistikte ilin ve bölgenin geleceğini ve potansiyelin tartışarak kitle iletişim araçları aracılığıyla gündeme taşımak ve muhtemel lojistik projelerini tanıtmak amaçlarıyla gerçekleştirilecek olan toplantı Trabzon için büyük önem taşıyor.

Toplantıya, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’ım yanı sıra Ekonomi Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör temsilcileri katılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel