Trabzon'da linç girişimi!

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un hemen hemen her köşesinde hatta sokağın ve ilçesinde şiddeti görmek mümkün. Öyle ki çıkan kavgalara bazı zamanlar polis sayısının az olmasından dolayı Trabzon Emniyeti yetersiz kalıyor. Trabzon’da 24 saat içerisind

Trabzon'da linç girişimi!

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un hemen hemen her köşesinde hatta sokağın ve ilçesinde şiddeti görmek mümkün. Öyle ki çıkan kavgalara bazı zamanlar polis sayısının az olmasından dolayı Trabzon Emniyeti yetersiz kalıyor. Trabzon’da 24 saat içerisinde sokaklarda meydana gelen kavga ve şiddet olaylarından bazılarını siz değerli okular için muhabirimiz Şükrü Üçüncü derledi.

SOKAK ORTASINDA LİNÇ

Bu olayların arasından en  şiddetli olanı ise Ortahisar İlçesi’nde meydana geldi. İlçenin Aydınlıkevler Mahallesinde araba ile seyir halinde 1956 doğumlu O.B isimli talihsiz adama kimliklerini bilmediği 10 kişi tarafından yolu kesilerek durduruldu. Araçtan aşağıya indirilen talihsiz adama grubun arasından bir kişi “köpeğimizi ezdin.” Diyerek seslendi ve talihsiz adamı grup linç etmeye başladı.

Grubun elinden kaçan talihsiz adam Gülbaharhatun polis Merkezine giderek grup hakkında şikayetçi oldu. Vermiş olduğu ifadede ise her hangi bir şey ezdiğinin farkında olmadığını söyledi.

CAMI AÇTI DAYAK YEDİ

Yine Ortahisar İlçesinde meydana gelen olay ise sadece Trabzon’da olur cinstendi. Çömlekçi mahallesinde Dolmuşa binen H.G, aracın camını açarak serinlemek istedi. Bu esna da araçta bulunan diğer yolcu S.K tarafından neden camı açtın diyerek kendisini darp etti. Araçtan aşağı inen H.G, Taksim Polis Merkezine giderek şikayetçi oldu.

AŞKA KARŞILIK ALAMAYINCA

Of ilçesinde meydana gelen olay  ise gönül meselesinden meydana geldi. Sevdiği kızı kendisine karşılık vermediğini öğrenen 40 yaşındaki M.S, sinirlenerek D… isimli kadını tehdit etti. Genç kadın bir anda korkarak ilçe emniyet müdürlüğüne giderek yardım istedi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler