Trabzon'da Laptop davası

Trabzon’da yaşayan L.K (32) kendisine ait diz üstü bilgisayarı 22 yaşında ve K.T.Ü Öğrencisi F.B isimli genç kıza ders çalışması için verdi. F.B ders çalışmak üzere okula getirdiği bilgisayarı okumuş olduğu okulun kantininde çaldırdı. Bir süre sonra bilgi

Trabzon'da Laptop davası
Trabzon’da yaşayan L.K (32) kendisine ait diz üstü bilgisayarı 22 yaşında ve K.T.Ü Öğrencisi F.B isimli genç kıza ders çalışması için verdi. F.B ders çalışmak üzere okula getirdiği bilgisayarı okumuş olduğu okulun kantininde çaldırdı.
 
Bir süre sonra bilgisayarını geri isteyen L.K F.B’den bilgisayarı kaybettiği cevabını alınca çılgına döndü ve karakola giderek suç duyurusunda bulundu. F.B hakkında “Güveni Kötüye Kullanmak” suçundan dava açıldı.
 
Polis ekiplerince gözaltına alınarak ifadesine başvurulan F.B, “ Ders çalışmak üzere bilgisayarı L.K’dan aldım. Sonrasında okula yanıma getirdiğim bilgisayar kantinde çalındı. Bende bir türlü durumu izah edemedim ve okul harçlıklarımı toplayarak yenisini alıp L.K’ya verecektim bu sırada ısrarla bilgisayarı isteyince kaybolduğunu söyledim. Para biriktirip zararını karşılayacağım.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler