Trabzon'da kuvvetli yağış geliyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Sakarya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ile gece saatlerinde Marmara'nın batısı, Kocaeli, Yalova ve Bursa çevrelerinin yağ

Trabzon'da kuvvetli yağış geliyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Sakarya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ile gece saatlerinde Marmara'nın batısı, Kocaeli, Yalova ve Bursa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile gece saatlerinde Bursa ve Balıkesir çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacak. Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege Kıyıları ile Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu 9

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 13

İZMİR: Az bulutlu 16

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu 20

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu 17

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

TRABZON: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 6

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı -1

VAN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel