Trabzon'da kuşlar açlıktan öldü

 Trabzon'un Fatih Mahallesi'nde bir süreden beri kapalı bulunan muhabbet kuşlarının satıldığı bir iş yerinde 2 adet muhabbet kuşunun ölmesi ve diğer kuşların da kaderine terk edilmesi hayvanserverleri üzdü. İşyerinin yaklaşık 6 aydır kapalı tutulduğu ve i

Trabzon'da kuşlar açlıktan öldü

 

Trabzon'un Fatih Mahallesi'nde bir süreden beri kapalı bulunan muhabbet kuşlarının satıldığı bir iş yerinde 2 adet muhabbet kuşunun ölmesi ve diğer kuşların da kaderine terk edilmesi hayvanserverleri üzdü. 

İşyerinin yaklaşık 6 aydır kapalı tutulduğu ve iş yeri sahibi E.C.'nin zaman zaman iş yerine gelerek kuşların yemini verdiği iddia edilirken, iş yerinin önünden geçenler üzgün gözlerle ölen muhabbet kuşlarını izledi.

Çevreden yapılan ihbar üzerine dükkana gelen polis ekipleri kapının kapalı olması nedeniyle kuşları camdan incelerken, iş yeri sahibine telefonla ulaşmaya çalıştılar. İş yeri sahibine telefonla ulaşılamazken, kuşların açlıktan öldüğü tahmin ediliyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler