Trabzon'da kurnaz dolandırıcı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da ilginç bir dolandırıcılık öyküsü meydana geldi. E.K ve M.G’ye ait araç internet üzerinden satışa çıkarıldı. Şahıslar kendi araçlarının fotoğrafları ile birlikte satılık olduğunu görünce şok oldular.Satılık ilanında bul

Trabzon'da kurnaz dolandırıcı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da ilginç bir dolandırıcılık öyküsü meydana geldi. E.K ve M.G’ye ait araç internet üzerinden satışa çıkarıldı. Şahıslar kendi araçlarının fotoğrafları ile birlikte satılık olduğunu görünce şok oldular.

Satılık ilanında bulunan telefon numarasını arayan araç sahipleri ilanı veren kişinin sinkafli kelimelerine maruz kaldılar. Emniyet Müdürlüğüne gelen E.K ve M.G, kendi araçlarını satılığa çıkaran ve kendilerine hakaret eden kişiden şikayetçi oldular.

Siber Suçlar henüz kimliği belli olmayan şahıs hakkında “Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Verilmesi, Kaydedilmesi ve Hakaret” suçundan soruşturma açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel