Trabzon'da "küresel kirlilik"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi tarafından, British Council, Çevre Kültür Girişimcileri Derneği, Birleşmiş Milletler Bin Yıl Kalkınma Hedefleri Fonu işbirliğinde düzenlenen “Küresel Kirliliğe Karşı İklim Meydanı” isimli etkinlik 30

Trabzon'da "küresel kirlilik"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi tarafından, British Council, Çevre Kültür Girişimcileri Derneği, Birleşmiş Milletler Bin Yıl Kalkınma Hedefleri Fonu işbirliğinde düzenlenen “Küresel Kirliliğe Karşı İklim Meydanı” isimli etkinlik 30 Kasım Salı günü Trabzon’da başlayacak.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Yakup Karbuz, etkinliğe ilişkin olarak yaptığı açıklamada çevre sorunlarının son yıllarda dünya kamuoyunun öncelikleri arasında yer aldığını hatırlatarak “AB üyelik sürecinde de en önemli gündem maddelerinden birisi olan çevre başlığını Türkiye’nin doğal güzellikleriyle öne çıkan Karadeniz Bölgesi’nde değerlendirmenin çok önemli olduğunu düşündük. Gerçekleştireceğimiz etkinlikte çevre sorunlarını enine boyuna ele alacağız” dedi.
Etkinliğin 30 Kasım Salı günü saat 13.00’de TTSO’da “İklim değişikliği” konulu fotoğraf sergisinin açılışı ve kokteylle başlayacağını kaydeden Karbuz, daha sonra “İklim Meydanı” isimli panelin düzenleneceğini belirtti. Karbuz, katılımcıların sorularıyla şekillenecek olan etkinlik kapsamında pek çok çevre sorununun ele alınacağını da ifade ederek etkinliğin 1 Aralık Çarşamba günü de süreceği kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel