Trabzon'da kumbaraya büyük ilgi

 Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Forum Trabzon’un Oyuncak Kumbarası kampanyası sona erdi. Kampanya, hem Forum Trabzon ziyaretçilerinden hem de kurumlardan ilgi gördü.  Çevreye, sanata ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem

Trabzon'da kumbaraya büyük ilgi

 

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Forum Trabzon’un Oyuncak Kumbarası kampanyası sona erdi. Kampanya, hem Forum Trabzon ziyaretçilerinden hem de kurumlardan ilgi gördü. 
 
Çevreye, sanata ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle adından sıkça bahsettiren Forum Trabzon’un Oyuncak Kumbarası kampanyasına, Forum Trabzon Yönetimi ve Forum Trabzon ziyaretçilerinin yanı sıra Sihirli Annem Kreş ve Anaokulu, Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu, Özel Neşem Okulları ve İstanbul’dan ‘Büyüdüm Çocuk Oldum’ ekibi destek verdi.
 
Oyuncak Kumbarası kampanyasına bağışlanan yüzlerce oyuncak, bugün Fevzi bey Anaokulu’nda bulunan minik öğrencilere dağıtıldı. Minik öğrencilerle sohbet eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Forum Trabzon Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu ve Forum Trabzon Pazarlama Asistanı Kübra Yurtsever çocukları mutlu etmenin en güzel duygu olduğunu ifade ettiler.
 
Oyuncak dağıtımının ardından bir açıklama yapan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, okullarda eğitim gören öğrencilerin mutlu olması için ellerinden gelen gayreti yaptıklarını belirterek, “Forum Trabzon değerli yöneticileri bize, okullarımıza dolayısıyla benzer katkılarda bulunuyorlar eğitim-öğretim içerisinde faaliyetli olmaya gayret ediyorlar. Biz bundan çok mutluyuz elbette, bundan önce birçok işbirliği olduğu gibi bundan sonra öğrencilerimize anaokul, ilkokul, lise öğrencilerimize katkılar yapacaklarını biliyoruz. Çünkü genelde böyle bir yaklaşımları var. Kendilerine teşekkür ediyoruz önemli olan burada okullarımızda öğretim gören çocuklarımızın mutlu olması. Okullar çocukları mutlu etmek için vardır. Bir ticari işletmenin bu maksatla bizim beklentimiz bu çocuklarımız mutlu olması için eğim öğretim içinde olmaları bize mutluluk veriyor. Biz eğitimciler, yönetimcisiyle, bütün çalışanlarıyla çocukların her yaşta, her öğretim kademesinde gelişimleri sağlarken, onlar için iyi şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Böyle destek buldukça bütün kamuoyunun resmi, özel kamuoyunun desteğini buldukça öğretmen arkadaşlarımla birlikte çok mutlu oluyoruz” dedi.
 
Forum Trabzon Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu ise, “Bu oyuncak kumbarası kampanyasını daha öncede belirttiğim gibi lösemili çocuklar yararına başlattık. Fakat umduğumuzdan fazla ilgi gördü. Çok fazla sayıda oyuncağımız birikti. Bundan 15 gün önce kadar lösemili çocuklara bağışta bulunduk. Sonra da Milli Eğitim Müdürlüğüne talepte bulunduk. Bize bir okul göstermeleri yolunda. Çok memnun olduk kalan oyuncaklarımızı da buraya armağan etmek istedik. Çocuklar mutlu oldular. Amacımız çocukları mutlu etmek. Bunda başka hiçbir art niyetimiz olamaz. Her zaman söylüyoruz Forum Trabzon alışveriş merkezi değil sadece aynı zamanda sporun destekçisi, eğitimin destekçisi, bölgemizin ve Trabzon halkının vazgeçilmez bir yaşam merkezi haline geldi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler