Trabzon’da kültür sanat derneği

Derneğin Kemerkaya Mahallesi'ndeki şubesinin açılış törenine Vali Recep Kızılcık, Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, Emniyet Müdür Yardımcısı Hacı Kurtar, Karadeniz Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Trabzon

Trabzon’da kültür sanat derneği

Derneğin Kemerkaya Mahallesi'ndeki şubesinin açılış törenine Vali Recep Kızılcık, Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, Emniyet Müdür Yardımcısı Hacı Kurtar, Karadeniz Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Trabzon Şube Başkanı Okay Kazaz, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Davetliler, dernek binasının yanındaki otoparkta gerçekleştirilen horon ve kolbastı gösterisini ilgiyle izlediler.

Derneğin açılışını gerçekleştiren Vali Kızılcık, derneğin, Trabzon'un kültür ve sosyal hayatına katkı sağlayacağını belirterek, derneği oluşturanları tebrik ederek, teşekkür etti.

Derneğin, kolbastı ve horon ekibi gibi çok daha nice nice ekipler yetiştireceklerini ümit ettiğini ifade eden Kızılcık, ''Dernek Trabzon'umuzun kültür hayatına daha büyük katkılar sağlayacak, hareketlilik getirecektir'' dedi.

Derneğin açılışını gerçekleştiren Vali Kızılcık'a folklorik kıyafetler giyen iki çocuk tarafından çiçek sunuldu. Dernek binasını gezen Vali Kızılcık'a Karadeniz Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Trabzon Şube Başkanı Okay Kazaz ve dernekte eğitici olarak görev yapan kişiler tarafından, gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi verildi.
Açılış, davetlilere çeşitli ikramların yapılmasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler