Başkan Ömer Kayıkçı sert çıktı

Trabzon'un merkeze bağlı Pelitli Belde Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı, merkeze yakın belde belediyelerin Trabzon Belediyesine bağlanması doğrultusunda alınan karardaki amacın Trabzon'u büyütmek değil, Trabzon Belediyesini büyütmek olduğunu savundu. Kayıkçı

Başkan Ömer Kayıkçı sert çıktı

Trabzon'un merkeze bağlı Pelitli Belde Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı, merkeze yakın belde belediyelerin Trabzon Belediyesine bağlanması doğrultusunda alınan karardaki amacın Trabzon'u büyütmek değil, Trabzon Belediyesini büyütmek olduğunu savundu.

Kayıkçı, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Belediyesi Meclisinde merkeze yakın belde belediyelerin Trabzon Belediyesine bağlanması için alınan kararın hukuki ve insanı olmadığını düşündüğünü belirtti.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun bu konuyla ilgili kendileriyle bir toplantı yapmadığını ifade eden Kayıkçı, şöyle devam etti:
''Akyazı belediyesinin imkansızlıklar içerisinde olduğunu, hizmet veremediğini söyleyip sonra 'Akyazı projesi vazgeçilmezimizdir' demek, Trabzon'u büyütmek değil, Trabzon Belediyesini büyütmek anlamına gelir. 80 milyon lira borcu olan bir belediyeyi yönetirken, kendilerinin 40 bin lira su parası alacağı olduğu bir beldenin başkanına atfen 'halktan aldıkları paraları cebe indiriyorlar, bize olan borçlarını ödemiyorlar' şeklindeki açıklaması ise çok acı vericidir. Başkanımızın bu sözünü maksadını aşmış bir ifade olarak kabul ediyoruz.''

Kayıkçı, Trabzon'un, Pelitli'nin menfaatine olacak olan her projede seve seve yer alacaklarından şüphe edilmesini istemediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
''Şüphesi olan varsa emin olsun biz halkımızın, beldemizin menfaati olan her konuda mevki, makam vesaire hiçbir değere önem vermez ve derhal meşru olanın, doğru olanın yanında yer alırız. Trabzon Belediyesini büyük şehir yapmak için çalışacaksa, ihtiyacı olduğu her yerde çantasını taşımaya hazır olduğumu belirtmek isterim.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler