Trabzon'da kuaförde uyuşturucu!

Trabzon'da bir kuaförde uyuşturucu satıldığı iddiasıyla iş yeri sahibi ile bir çalışanı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki İskenderpa

Trabzon'da kuaförde uyuşturucu!

Trabzon'da bir kuaförde uyuşturucu satıldığı iddiasıyla iş yeri sahibi ile bir çalışanı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki İskenderpaşa Mahallesi'nde yer alan S. A'nın işlettiği kuaförde çalışan E. A'nın, uyuşturucu sattığı yönünde bilgi alınca operasyon başlattı.

Bu kapsamda söz konusu iş yerinde arama yapan ekipler, satışa hazır halde olan 37 paket halinde yaklaşık 261 gram esrar ele geçirdi.

Olaya ilişkin iş yeri sahibi S. A. ile E. A. gözaltına alındı.

Bu kişilerden S. A'nın ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı, E. A'nın ise adliyeye sevk edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel