Trabzon’da köy halkının isyanı

Trabzon'un Merkeze bağlı Bulak Köyü halkı, doğalgaz çalışmasından dolayı 4 aydır köy yolunun kapalı olduğunu ve yetkililerin bu sorunu çözmekte duyarsız kalmasına isyan ettiler.Haber61.net haber merkezini arayarak sıkıntılarını dile getiren köy halkı yol

Trabzon’da köy halkının isyanı


Trabzon'un Merkeze bağlı Bulak Köyü halkı, doğalgaz çalışmasından dolayı 4 aydır köy yolunun kapalı olduğunu ve yetkililerin bu sorunu çözmekte duyarsız kalmasına isyan ettiler.

Haber61.net haber merkezini arayarak sıkıntılarını dile getiren köy halkı yol sorunun 4 aydır çözülememesine tepki göstererek şunları söylediler:

“4 aydan beri doğalgaz çalışmasından dolayı köy yolumuz kapalı, doğalgaz firması ise bir gün çalışıyor diğer gün ise çalışmıyor. Doğalgaz firması ile sorun yaşıyoruz. Trabzon Valiliğine ve Belediye Başkanlığına bu konuda şikâyetimizi bildirdik ama bu konuda kendilerinden bir cevap alamadık”

Bulak Köy ile doğalgaz firması arasında büyük tartışmanın yaşandığını bildiren köylüler, “Doğalgaz gibi bir hizmet yapıyorlar ama köy yolumuzu kesmeye kimsenin hakkı yok. 4 aydır bir köy yolu kapalı olur mu, biz buna isyan ediyoruz. Bir an önce çalışmalarını tamamlayarak yolumuzun açılmasını istiyoruz. yetkililere de seslendik ama sesimize kulak vermediler. Biz de doğalgaz firmasını iş makinelerinin çalışmasını durdurduk” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler